Referanser fra kunder

  • Sitat fra kunder Aas og Tarjei Aarrese Gaustadtad på Den Gode Rygg Vårt samarbeid med Ann Christin i ACDESIGN startet når vi skulle lage nettsider. Vi hadde noen formeninger om fargevalg og hadde allerede laget logo og tekst til sidene, og lot resten være opp til Ann Christin. Resultatet er vi veldig fornøyde med, og vi har fått veldig mye positive tilbakemeldinger fra både kunder og andre som har brukt nettsidene våre. Vi har fremdeles et løpende samarbeid med ACDESIGN, og oppdateringer av våre nettsider er ofte på plass tidligere enn forventet. Designmessig er hun helt på topp. Om det dukker opp noen små problem, så er hun veldig løsningsorientert.
  • Tarjei K. Aarrestad – Den Gode Rygg

  • Sitat fra kunde Stein Istre Thoresen professor/laboratoriesjef ved Sentrallaboratoriet Norges veterinærhøgskole Sentrallaboratoriet ved NVH (Norges veterinærhøgskole) har et løpende samarbeid med ACDESIGN i utforming og vedlikehold av vår webside. Dette samarbeidet er vi svært godt fornøyd med og oppgavene blir utført slik vi vil ha det, eller slik vi ikke visste at vi ville ha det før vi presenteres for ulike alternative løsninger. ACDESIGN er derfor en aktiv samarbeidspartner som vi har meget god kommunikasjon med og som vi ønsker å ha som samarbeidspartner i fremtiden.
  • Stein Istre Thoresen - Sentrallaboratoriet NVH

  • Sitat fra kunde Katrin V. Carlstedt konsulent/coach på Personlig Coach Noen stikkord jeg vil bruke for å karakterisere ACDESIGN som samarbeidspartner er; kvalitetsbevisst, pålitelig, seriøs, fleksibel, og kreativ. ACDESIGN legger vekt på å finne den optimale løsningen, og oppmuntrer oss som kunde til å engasjere oss i å utforme resultatet slik at samarbeidet blir best mulig.
  • Katrin V. Carlstedt - Personlig Coach

  • Sitat fra kunder Pia Vangen og Atle Røien prosjektledere ved Senter for Livslang Læring Vi har benyttet ACDESIGN til flere prosjekter og er svært fornøyd med resultatene. Hun er stilsikker, kommuniserer godt, og gir seg ikke før hun kan stå 100% inne for løsningen. ACDESIGN har designet og vært aktiv i utviklingen av nettstedet helsestasjonen.no, et samarbeidsprosjekt mellom Helsedirektoratet, Høgskolen i Lillehammer og Ullevål stadion helsestasjon. Vi har brukt hennes kompetanse på ulike områder (webdesign, opplæring med mer) innenfor dette prosjektet. I tillegg har vi i andre sammenhenger hatt glede av å benytte hennes kompetanse til utvikling av designkonsept.
  • Pia Vangen og Atle Røien - Senter for Livslang Læring