Grafisk design og web tjenester

ACDESIGN tilbyr grafisk design og web tjenester. Jeg fremhever og gjør budskapet klart og tydelig enten det gjelder profesjonell logodesign, utforming av brosjyremateriell, messestands eller utvikling av websider.

Grafisk design og webdesign tjenester i Oslo
 

God design selger

I et marked som oversvømmes av reklame er det viktig å skille seg ut. God grafisk design gir budskapet en form som appelerer til din målgruppe. Treffer budskapet er sjansen større for at de velger ditt produkt.

Er du en gründer i etableringsfasen?

Det er utrolig spennende, men kostbart å starte eget firma. Prioriteringlisten er lang, og men en av de ting som oftest blir utsatt er utviklingen av en profesjonell logo. Det er synd fordi logoen er grunnleggende i enhver firmaprofil, og viktig i merkevarebyggingen. Hver gang du skal ut å selge dine produkter og tjenester viser du logoen, på visittkortet, hjemmesiden, brosjyren etc. Logoens viktigste funksjon er å gi firmaet ditt en identitet, og det er ikke noe du skifter ut med jevne mellomrom.

Visittkort er firmapresentasjon i miniformat

Faglige seminarer og messer er steder hvor kontakter knyttes. Her deles visittkort ut, og budskapet om ditt firma spres effektivt til mange potensielle kunder. På visittkortet kan du skrive en kort beskjed eller personlig hilsen, og på den måten gjøre visittkortet viktig å ta vare på.

Brosjyrer, kataloger og flyers er lønnsomt

Kjenner kundene til deg og dine produkter? Du har kanskje mange potensielle kunder der ute som ikke vet at dine produkter og tjenester finnes. Brosjyrer, kataloger, og flyers er en smart måte å markedsføre ditt firma på, og gjør en utmerket jobb i å påvirke mange kunder på en og samme dag.

Nettbrukere vil ha raske websider

De går fort videre dersom de må vente mer enn 10-15 sekunder på at siden skal laste. CSS(X)HTML basert webdesign gjør din hjemmeside både rask, fleksibel og søkermotorvennlig. Brukervennlig design og informativt innhold er også viktig hvis du vil ha en god hjemmeside.

Utforming av annonser - Spar tid og penger

Annonser krever systematisk og målrettet arbeid. Annonser skal ha et enkelt og klart budskap. Overskriften skal være interessant, og teksten spissformulert slik at fordelene med ditt produkt kommer tydelig frem. En ryddig og tiltalende annonse understreker budskapet, og øker tilliten til deg og dine produkter.

Noen tjenester fra ACDESIGN...

 • Logo design
 • Logotype
 • Symbol
 • Emblem
 • Visittkort
 • Brosjyrer
 • Foldere
 • Flyers
 • Plakater
 • Messestands
 • Annonser
 • Webdesign

Referanser - Din sikkerhet

Godt samarbeid underveis er ofte avgjørende for hvor vellykket et resultat blir. Noen av mine tidligere, og nåværende kunder har uttalt seg om deres erfaringer fra vårt samarbeid.

Ta kontakt

Spørsmål eller prisforespørsel kan sendes til post@acdesign.no
Du kan også benytte kontaktskjemaet for henvendelser.

 

KONTAKTINFORMASJON

Ring meg på mobil: 905 83 846, eller send epost til: post@acdesign.no
Bruk gjerne kontaktskjema for henvendelser

Org.nr. 982 254 744